Pokušaj pronalaska sigurnog i efikasnog rešenja za akne može biti težak. Akne su hormonalno stanje sa mnogim uzrocima, što otežava kontrolu – posebno u teškim ili ekstremnim slučajevima.

Trenutne medicinske terapije preporučuju rano lečenje kako bi se sprečili simptomi akni i šteta koju mogu prouzrokovati. Efekti jakih akni uključuju:

– Bolne infekcije
-Neugledne pustule na licu ili telu i
-Psihološka oštećenja samopoštovanja / samopoštovanja

Acnelan je tretman poznatog brenda Mesoestetic koji najbrže i najobuhvatnije daje rešenje za akne.

Acnelan je inovativan, multifokalni pristup za napad na ozbiljne probleme sa aknama. Tajna formule Acnelan je m.acne compleks TM, jedinstvena kombinacija aktivnih sastojaka za koju je poznato da leči kožu sklonu aknama i seboreičnu (crvenu, masnu, ljuskavu, upalu) kože. Tretman se sastoji od salicilne kiseline, mandelne kiseline, natrijum lepargilata i ekskluzivnog beksaretinil kompleksa.

Ova moćna kombinacija:

-Stvara sinergijsko dubinsko čišćenje
-Deblokira pore
-Eliminiše bakterije akni
-Smanjuje sebum (masnu supstancu na koži) i
-Stimuliše obnavljanje ćelija

Uspešna klinička ispitivanja i lečenje mnogih ozbiljnih oboljelih od akni pokazali su da je Acnelan najefikasnije i najsigurnije rešenje za lečenje teških akni.

Kako izgleda tretman?

Ovaj tretman radi sertifikovano i stručno osoblje sa velikim iskustvom pa se možete prepustiti ali da biste znali šta da očekujete opisaćemo Vam tretman u par rečenica.

Prvo uklanjamo sve nečistoće sa lica a potom osetljive delove lica štitimo specijalnom kremom mesolips protector.

Sledi nanošenje acnelan acne multifactor maske koja dubinski čisti pilosebacealnu jedinicu i sprečava  razmnožavanje bakterija.  Za vreme ove faze osećate peckanje i svrbuckanje ali to je normalna reakcija i ne treba da Vas plaši. Da bi se kiseline neutralisale koristi se sprej za neutralizaciju.

Nakon skidanja maske aplikujemo posebno formulisanu ampulu pore sealing shield koja umiruje kožu i sužava pore. Sadrži cink, aloa veru i bakar. Za sam kraj nanosimo Mesoestetic kremu sa visokim zaštitnim faktorom.

Koliko tretmana je potrebno?

Jedan ciklus podrazumeva 3 obavezna tretmana koja se izvode na 14 do 21 dan.
U zavisnosti od težine kliničke slike akni ciklus se može ponoviti 2-4 puta godišnje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *