Tretmani lica kakve do sada  znamo prevazilaze svoje tradicionalne definicije. Tretman koji je ranije podrazumevao masažu lica i vrata razvio se u nešto mnogo više. Ali svrha ostaje ista – ugađati koži i podmlađivati kožu. A karbon laserski piling za lice najnoviji je trend i pomama u tretmanima za lice koji su sada dostupni i kod nas.

Ugljenik je odličan za kožu. Ima neverovatnu moć upijanja koja pomaže odčepljivanju pora na koži, uklanja prljavštine i nečistoće i dubinski čisti kožu. Dakle, danas smo ovde da vas upoznamo sa novom tehnikom i da vam objasnimo sve što treba da znate o karbon laserskom pilingu za lice. 

Očigledno je da je tretman lica karbonskim laserom postao jedan od glavnih neinvazivnih tretmana kože za poznate ličnosti. Zbog toga je dobio nadimak holivudski piling. Zbog kratkog trajanja tretmana, možete da uđete, dobijete holivudski piling i vratite se poslu. Činjenica da je neinvazivni i bezbolni tretman kože koji leči nedostatke kože bez ikakvih neželjenih efekata i zbog toga ga čini prilično popularnim.

ŠTA JE KARBON PILING?

Karbon piling je revolucionarni novi tretman podmlađivanja kože. Neinvazivan je tretman kože namenjen čišćenju kože od kontaminacije, viška ulja, mitisera i mrtve kože. Tokom procesa, gornji sloj ,mrtva koža, se uklanja otkrivajući svežu kožu ispod. Tretman karbon piling pruža odlično rešenje za podmlađivanje kože, poboljšanje tonusa kože, smanjenje akni, tankih bora, bora i poboljšanje mlađeg izgleda. To je nežan postupak koji je pogodan i siguran na većini tipova kože. Karbonski piling je najnovija tehnologija lečenja koja poboljšava zdravlje vaše kože i dramatično umanjuje godine vašeg izgleda tokom niza tretmana.

Laserski centar Gala

KOJI LASERSKI APARAT SE KORISTI ZA HOLIVUDSKI PILING?

„Holivudski piling“ se sprovodi uz pomoć izuzetno moćnog aparata Lumenis M22 koji rešava čak preko 30 različitih problematičnih stanja kože poput kuperoze, uklanjanja ožiljaka i strija, upaljenih akni i starenja kože, odnosno, anti-ageing.

Lumenis M22 za ovaj tretman poseduje posebnu platformu Q-Switched Nd:Yag i za svega 30 minuta vašoj koži vraća sjaj, nežnost i mladalački izgled. Često nismo ni svesni koliko negativnih uticaja se nalazi oko nas, a sve to utiče i na našu kožu. Prašina sa ulica, zagušljivi prostori, razni make-up proizvodi, štetno UV zračenje, ali i nedovoljna hidratacija narušavaju kvalitet i izgled našeg lica.

Koliko god se trudili da nadomestimo manjak hidratacije, što temeljnije uklanjamo šminku, koristimo najkvalitetnije proizvode, posećujemo dermatologa i slično, često se dešava da čak i ove stavke ne doprinose dovoljno da naše lice povrati izgubljeni sjaj i elastičnost.

ZA ŠTA JE SVE DOBAR KARBON PILING

EFIKASNOST KARBON PILINGA

Holivudski pilinzi su obično vrlo efikasni za poboljšanje izgleda masne kože i velikih pora. Ako imate ozbiljne akne ili ožiljke od akni, može potrajati nekoliko tretmana pre nego što vidite pune rezultate. Fine linije i bore takođe će se vidno smanjiti nakon jednog ili više tretmana.

U jednoj studiji, mlada žena sa teškim vidom cističnim akni dobila je šest tretmana karbon pilinga u razmaku od dve nedelje.

Četvrti tretman je zabeležio značajna poboljšanja. Posle šestog tretmana, akne su joj smanjene za 90 odsto. Ovi dugotrajni rezultati još uvek su bili očigledni tokom naknadne posete dva meseca kasnije.

Poput hemijskog pilinga, laserski piling od ugljenika neće dati trajne rezultate. Možda će vam trebati stalni tretmani kako biste održali blagodeti svakog od njih. Karbon piling može se ponoviti svake dve do tri nedelje. Ovaj vremenski period omogućava obnavljanje kolagena između tretmana.

KOJI TIP KOŽE JE NAJPRIKLADNIJI ZA PILING?

Masna koža ili sklona aknama je najprikladniji tip kože za piling. Za ovaj tretman lica možete se odlučiti i ako imate suvu kožu, mrlje, fine linije ili bore. Ovo lice je jedno rešenje za mnoge vaše probleme sa kožom.

KOME SE NE SAVETUJE?

Iako je ovo odlična tehnika nege kože, ne biste se trebali odlučiti za ovaj tretman lica ako ste trudni ili dojite ili imate bilo koji od sledećih problema.

Poznato je da holivudski laserski piling vole poznate ličnosti poput Kim Kardašijan Vest, Dženifer Aniston i Angeline Džoli.

Ako želite i vi da podmladite svoje lice i izgledate poput ovih holivudskih diva dodjite u Laserski centar Gala i isprobajte ovaj izuzetan tretman koji je sada i kod nas dostupan uz pomoć najsavremenijih aparata. 

Svačija koža je drugačija. Razgovarajte sa svojim lekarom ili licenciranim estetičarom o tome koliko tretmana treba da predviđate pre nego što počnete da ubirate punu korist.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *