Za blistavu i mladalačku kožu!

Da li patite od akni, fleka, ožiljaka, bora, crvenila, staračkih pega ili neželjenih tetovaža ili čak gubitka kose? 

Ako ste odgovorili sa „da“ na bilo koji od gorenavedenih uslova, tada ćete značajno profitirati od našeg novog Lumenis M22 , minimalno invazivne laserske mašine za obnavljanje kože koja leči preko 30 problematičnih stanja. 

Borba protiv svih uobičajenih kožnih problema (uključujući pigmentaciju; ožiljke; bore; rozaceju; melazmu; neugledne vene i akne) nije za one  sa slabim srcem. Ovako širok spisak delovanja čini revolucionarni M22 laser značajnim delom tehnologije za sve dermatološke probleme, a ipak je prijatelj osetljivim pigmntima i tipovima kože.

Dajući moćne rezultate bezazlenim procedurama, vreme je da počnete da se laserskim osvežavanjem kože bavite jednako ozbiljno kao i mi u Laserskom centru Gala. Evo i zašto.

M22 LASER – JEDINSTVENA TEHNOLOGIJA

Laser M22 koristi snagu tri jedinstvene tehnologije kako bi pružio zaista nenadmašne rezultate svim našim klijentima, bez obzira na njihovu zabrinutost, tonus kože ili osetljivost. Uvek osiguravamo da su svi naši klijenti potpuno sigurni tokom ovog postupka, koji je univerzalno siguran i bezbolan po celom telu, pa čak i osetljivoj koži lica. Kombinujući snage IPL-a, ResurFKS-a i Multi-Spot Nd: YAG, M22 Laser može efikasno ciljati mnoštvo dermatoloških problema sa preciznim glavama uređaja, nudeći akutni i snažni tretman, ostavljajući zdravu kožu netaknutom.

Lumenis M22 predstavlja jedno od najnovijih dostignuća – multifunkcionalni estetski aparat koji postiže neverovatne rezultate za rešavanje više od 30 problematičnih stanja – anti-aging, lečenje upaljenih akni, kuperoze, redukovanje vidljivosti strija, ožiljaka, uklanjanje bradavica i mnogih drugih dermatoloških promena na koži

Ovaj laser objedinjuje sve prednosti dualnog laserskog svetla, što je novi prodor u razvoju laserske tehnologije te tako dovodi do snažnog lifting efekta, uklanja bore, procedura je komforna za pacijenta i ne zahteva dug oporavak nakon tretmana.

ŠTA JE IPL?

Intense Pulsed Light 

Nova tehnologija i integrisani vrh za hlađenje sa Lumenis IPL omogućavaju veću sigurnost i udobnost prilikom prilagođavanja tretmana za sve tipove kože. Deluje isporučujući mnogo brzih, intenzivnih i kontrolisanih svetlosnih impulsa na različitim talasnim dužinama da prodru u tkivo i napadnu različite hromofore kao što su hemoglobin i pigment. Kontrolisano pulsiranje sprečava termičko oštećenje kože i minimalizuje nelagodnost.

Mogu se lečiti različiti poremećaji kao što su hiperpigmentacija usled kumulativnog oštećenja od sunca ili hormonalnih uticaja, akne, vaskularne lezije, kao i uklanjanje dlaka.

Koristeći kontrolisanu vidljivu svetlost, hromofori (strukture pigmentacije) se bezbolno zagrevaju i uništavaju, smanjujući pojavu hiperpigmentacije boreći se protiv nakupljanja bakterija koje uzrokuju akne.

RESUR FX

Fotofrakcioni tretman Lumenis je kompletno rešenje za podmlađivanje kože na više delova tela, skrojeno za suzbijanje čak i ranih znakova starenja. Nudi rezultate za pigmentaciju, starosne mrlje, teksturu i ukupan izgled kože.

Njegova jedinstvena tehnologija uključuje dva pristupa lečenju, Intenzivno pulsirajuće svetlo (IPL), praćeno ResurFKS neablativnim laserskim tretmanom od 1565 nm za obnavljanje kože. IPL tehnologija se koristi za uklanjanje neželjenog pigmenta, dok laserska tehnologija vlakana ResurFKS tretira dublje dermis stimulišući novi kolagen i elastinska vlakna.

Fotofrakcioni zastoji su minimalni, a integrisana tehnologija hlađenja maksimizira udobnost tretmana. Možete se lečiti i vratiti svom užurbanom načinu života. Rizici mogu da uključuju neko crvenilo i otok. Vreme lečenja zavisi od veličine područja koje se leči, plus dodatno vreme za lokalnu anesteziju. Očekujte oko 30 minuta za lečenje i osetite suptilno toplo „bockanje“ tokom ResurFKS-a.

MULTI – SPOT ND:YAG

Višestruka sekvencijalna tehnologija pulsiranja, ili Multi-Spot Nd: YAG, posebno je stvorena za lečenje vaskularnih lezija i neuglednih vena. Korišćenjem tehnologije hlađenja koja ostavlja epiderm bez mrlja neozleđenom, izgled vena može se drastično smanjiti pomoću ovog revolucionarnog dodatka za M22. Naročito koristan za lečenje osetljivih ili tamnih tonova kože, Multi-Spot Nd: YAG se može koristiti na licu i telu, a čak je i efikasan alat za dugotrajno uklanjanje dlaka.

M22 Laser zaista treba da se bavi dermatološkim problemima, pokrivajući širok spektar problema. Zajedno sa našim stručnim timom i kombinovanim terapijama, lako možemo postići savršene rezultate. 

Laser Lumenis M22 lider je u industriji na polju estetske medicine i platforma broj jedan na svetu osnovana od strane Lumenis Eesthetic Corporation.

Za besprekornu kožu od glave do pete tu je M22 Laser. 

Rezervišite konsultacije kod nas već danas! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *