Hercegovačka 14, kula B, Beograd

062 287 938

Biologique Recherche tretmani

Šta izdvaja biologique recherche od drugih kozmetika

Ono što ovaj brend čini jedinstvenim i orginalnim je specifičan način shvatanja kože koji su utemeljili njegovi osnivači Ivan i Žozet Aluš:

Koža je odraz nas samih i podložna je promenama i tokom dana, i tokom života. Ne postoje dve osobe sa identičnom kožom pa svakog od nas odlikuju različita stanja kože koja varijaju čak i tokom istog dana i zavisno od različitih delova lica.

Prema tome, metodologija Biologique Recherche deluje ciljano na epiderm na osnovu individualnog stanja kože.

Tretmani lica se sastoje od 3 osnovne faze i 7 koraka tokom kojih će stručni I obučeni kozmetičar preoblikovati lice klijenta zahvaljujući jedinstvenim, orginalnim tehnikama rada.

I faza procene:

Uzimajući u obzir fiziološki aspect, stil života i procenu kože na dodir kozmetičar će utvrditi trenutno stanje kože svake osobe kako bi joj preporučio najadekvatniji personalizovan tretman. Procena se bazira na vizuelnoj analizi, na merenjima i odgovorima na pitanja.

II Faza pripreme:

Epiderm, odnosno površinski sloj kože treba da bude u središtu pažnje u nezi kože jer je to poslednja barijera koja štiti ljudski organizam. Ova faza obuhvata tri koraka za koje verujemo da su od suštinske važnosti: - Relaksacija koju čini proprioceptivna masaža i čišćenje kože. - Nanošenje nekog od Losiona P50 koji imaju svojstva mikro-eksfolijacije. - Nanošenej maske radi pripreme, kondicioniranja i stimulacije kože.

III Faza tretmana:

U ovoj fazi koristimo proizvode sa najvećom koncentracijom aktivnih sastojaka kako bi se uspostavilo optimalno stanje epiderma i pomoglo epiderma da aktivira samoregeneraciju. Na ovaj način koži vraćamo elastičnost, a licu prirodni tonus, oblik i konture. Kozmetičar nanosi koktel odabranih autentičnih seruma odabranih prema individualnom stanju klijenta. Završni korak je osmišljen tako da se fiksiraju I optimizuju efekti tretmana zahvaljujući dodatnim aktivnim sastojcima biljnog i biomorskog porekla koji se nalaze u završnim kremama i serumima prilagođenim koži i njenim potrebama.

Biologique Recherche Gala

Koji sve
tretmani postoje?

S obzirom na beskrajnu mogućnost kombinovanja Biologique Recherche proizvoda svaki klijent će imati apsolutno personalizovan tretman koji je najbolji za njegovu kožu u datom momentu .
Mi ćemo ovde pomenuti samo neke:

01.

Soin Restructurant et Lissant

Stimuliše prirodni odbrambeni sistem epiderma i tako omogućava koži da što duže zadrži mladalački izgled. Deluje umirujuće na iziritiranu kožu i čini je mekanom na dodir. Ujednačava boju tena. Najbolja hidratacija za gornje slojeve epiderma.

02.

Lift C.V.S.

Preporučuje se za punije, opuštene ili kože bez tonusa. Intenzivnija mehanička eksfolijacija epiderma. Koža postaje glatka i ima finu baršunastu teksturu. Izuzetan efekat liftinga, poboljšava tonus i učvršćuje epiderm. Ubrzano obnavlja strukture epiderma.

03.

VIP 02

Preporučujemo ga za beživotne i kože bez sjaja. Ovim tretmanom detoksikujemo kožu i odstranjujemo sve nepoželjne čestice zagađivača. Nakon njega koža postaje ujednačene boje a ten blistav i posvetljen.

04.

Seconde Peau

Preporučuje se za zrele kože sa dubokim borama. Ovim tretmanom se ublažavaju znaci starenja kože: i plitke i duboke bore. Postižemo efekat liftinga i jedrine lica. Poboljšavaju se kohezija, čvrstoća i gustina kože. Ubrzava se obnavljanje ćelija i pospešuje zaceljivanje. Ten postaje blistaviji i mlađi.

Biologique Recherche

U konsultaciji sa našim stručnjacima saznajte više o Biologique Recherche kozmetici i zakažite tretman koji najviše odgovara vašim potrebama.

Pozovite nas na: 062 287 938