Hercegovačka 14, kula B, Beograd

062 287 938

Global Eyecon - tretman zone oka

Zašto je zona oka tako posebna?

Prve znakove strenja, stresa, neprespavane noći uvek vidimo u regiji oka. Tako mala regija a svim ženama i muškarcima koje drže do svog izgleda zadaje ponajveću brigu. Međutim za to postoji jednostavno objašnjenje: koža u ovoj regiji je u proseku 5 puta tanja i ima manju koncentraciju strukturnih vlakana (kolagena i elsatina) i intenzivniji gubitak vode.
Najčešći estetski nedostaci koji se zbog toga javljaju su tamni kolutovi, kesice, bore i spuštanje gornjeg kapka.

Da li ste probali revolucionarni Mesoestetic tretman Global eyecon?

Global eyecon je profesionalni metod gde se jednim tretmanom uspešno bori protiv svih nedostataka koji se javljaju na regiji oka.
Rezultat koji se postiže je vidljiva rejuvenacija: glatka i zategnuta koža, redukovane bore kao i tamni podočnjaci i kesice. Intenzivna luminoznost cele regije.

Koliko tretmana je potrebno?

Najčešće se rade tri tretmana u jednoj seriji na svakih 7 dana. Preporučujemo ponavljanje serije dva puta godišnje za dugotrajne rezultate.

Zbog čega je global eyecon tako spektakularan i kako izgleda tok tretmana?

Ova regija traži intenzivnu nega ali sobzirom da je jedna od najosetljivijih zahteva vrlo sofisticiran pristup.

Aktivni sastojci moraju biti dovoljno jaki da bi rešili sve estetske probleme ali istovremeno dovoljno nežni da ne naprave iritaciju.

Tretman počinje uklanjanem svih nečistoca specijalnim uljanim rastvorom i zaštitom samog suznog kanala i spoljneg ugla oka mesolipsom kako oko ne bi počelo da suzi tokom tretmana. Zatim se specijalnom tehnikom nanosi hemijski piling za zonu oka u tri sloja. U ovoj fazi možete osetiti peckanje koje je očekivano.

Nakon neutralizacije i uklanjanja pilinga radi se mikronidling gde se iglicama unose serumi na vrlo kontrolisanu dobinu. Nemojte se plašiti, potpuno je bezbolno. Za ovaj deo procedure uglavnom koristimo dermopen. Potom ide fantastična post-procedure crystal fiber eye mask i krema sa visokim zaštitnim faktorom.

U konsultaciji sa našim stručnjacima saznajte više o Mesoestetic kozmetici i zakažite tretman koji najviše odgovara vašim potrebama.

Pozovite nas na: 062 287 938