O nama

Direktorka laserskog centra Gala

Dragana Milićević Brkić | viši estetičar kozmetičar, direktor Centra

Želim da vas povedem na ovo lepo putovanje kroz Gala laser centar. Sigurna sam da imamo rešenje za svaki estetski problem koji vas opterećuje jer mi smo spoj najsavremenije tehnologije, medicinski stručnog, iskusnog i mladog osoblja. Svaki put ćete od nas izaći lepši, zadovoljniji i puniji samopouzdanja.

Moje dugogodišnje iskustvo na čelu brojnih timova, internacionalne diplome iz različitih sfera kozmetike biće garancija vašeg zadovoljstva i sigurnost da ste na pravom mestu.

Doktorka Sanja Pendić

dr Sanja Pendić | doktor medicine

Sanja je doktor medicine i sertifikovani lekar anti aging i estetske medicine. Studije medicine upisuje prvenstveno zbog želje da se bavi “ulepšavanjem” ljudi i nakon višegodišnjeg rada na klinici put je vraća na primarno polje interesovanja.

U poslednjih nekoliko godina se intenzivno edukuje i kontinuirano usavršava svoja znanja u zemlji i inostranstvu kroz mnogobrojne treninge u prestižnim institucijama. Član je udruženja interdisciplinarne estetske i anti aging medicine Srbije.

Zadovoljstvo i dobrobit pacijenta su joj na prvom mestu i njen osnovni cilj. Iz tog razloga svakom pacijentu pristupa individualno i sa posebnom pažnjom.

Ana Tomić

Ana Tomić | strukovni estetičar kozmetičar

Pažljivim i predanim slušanjem pokušavamo da otkrijemo koje su vaše istinske potrebe i predlažemo vam tretmane koji su maksimalno efikasni za vas.

Ljubav prema poslu, dugogodišnje iskustvo i rad u dermatološkoj ordinaciji čine odličan preduslov za celokupan pristup i rešavanje vašeg problema.

Uzajamno poverenje i poštovanje kao i nega vaše kože su nam ključni cilj jer nega kože je kao nega celokupnog našeg bića.

Milana Bogdanović

Milana Bogdanović | viši fizioterapeut

Ako se odlučite da svoje lice i telo poverite ovoj mladoj devojci, budite sigurni da ste ukazali poverenje stručnoj osobi, edukovanoj na Visokoj medicinskoj školi za fizioterapeuta, kao i više stručnih, specijalizovanih škola i kurseva u cilju usavršavanja svoga znanja i iskustva u službi zdravlja i lepote.

Predana svom radu, nakon utvrđene dijagnoze i ciljane laserske intervencije vodiće vašu dokumentaciju i brinuti o svim vašim procedurama.

Tamara Kovačević

Tamara Kovačević | strukovni estetičar kozmetičar

Tu sam da sa vama podelim znanje i iskustvo, da ispunim vaša očekivanja i najmodernijom tehnologijom koju posedujemo negujem vašu lepotu do savršenstva.

Nađa Smiljanić

Nađa Smiljanić | kozmetički tehničar

Volim da stičem nova znanja i iskustva. Posvećena svom poslu, uvek se trudim da izaberem najbolje za vas. Inspirišu me zdrava i lepa koža. Motivisani smo vašim zadovoljstvom, zbog čega se svakom od vas posvećujemo sa posebnom pažnjom u želji da se kod nas osećate prijatno i posebno. Posetite nas i uverite se u to.

Ana Sojkić Gagulić

Ana Sojkić Gagulić | kozmetički tehničar

Odmah nakon završene srednje medicinske škole u Zemunu počinje sa radom u svojoj profesiji.

Višegodišnje iskustvo u kozmetičkoj industriji i internacionalni seminari i edukacije su rezultat stručnog i profesionalnog pristupa svakom klijentu pojedinačno. Nadasve ljubazno i požrtvovano naći će rešenje za svaki vaš estetski problem.