Hercegovačka 14, kula B, Beograd

062 287 938

Holivudski piling

Mnoge poznate ličnosti širom sveta priznale su da su za
njihov savršen izgled ipak zaslužni određeni tretmani. Tretman koji najčešće biraju jeste takozvani „Karbon piling“, a u svetu poznat i kao „Hollywood Peel“ iliti „Holivudski piling“.

Ovaj holivudski tretman jeste u stvari laserski tretman ugljenikom, koji se pokazao kao izrazito učinkovit i ubrzo je postao jedan od najpoznatijih tretmana u svetu.

Nakon ovog pilinga, vaša koža lica ponovo „oživljava“ i omogućavate joj da se oporavi od svih
nečistoća koje su joj onemogućavale da diše i zasija u punom sjaju.

Holivudski piling

Holivudski piling otklanja nečistoće iz najdubljih slojeva kože te je zasigurno najbolji piling do sada poznat.

Efektni nakon samo jednog tretmana:

Uklonjene sve nečistoće
Nežna i glatka koža lica
Povraćena zategnutost
Izuzetan sjaj

Holivudski tretman više nije tajna!

„Holivudski piling“ se sprovodi uz pomoć izuzetno moćnog aparata Lumenis M22 koji rešava čak preko 30 različitih problematičnih stanja kože poput kuperoze, uklanjanja ožiljaka i strija, upaljenih akni i starenja kože, odnosno, anti-ageing.

Lumenis M22 za ovaj tretman poseduje posebnu platformu Q-Switched Nd:Yag i za svega 30 minuta vašoj koži vraća sjaj, nežnost i mladalački izgled. Često nismo ni svesni koliko negativnih uticaja se nalazi oko nas, a sve to utiče i na našu kožu. Prašina sa ulica, zagušljivi prostori, razni make-up proizvodi, štetno UV zračenje, ali i nedovoljna hidratacija narušavaju kvalitet i izgled našeg lica.
Koliko god se trudili da nadomestimo manjak hidratacije, što temeljnije uklanjamo šminku, koristimo najkvalitetnije proizvode, posećujemo dermatologa i slično, često se dešava da čak i ove stavke ne doprinose dovoljno da naše lice povrati izgubljeni sjaj i elastičnost.

„Karbon piling“ funkcioniše tako što uklanja sve nečistoće sa vaše kože, kao i mrtve ćelije.
Poznate ličnosti često koriste preveliku količinu šminke i koliko god se trudili da je uklone u potpunosti, to nije moguće, jer naša koža prirodno upija sve što se na njoj nalazi, kako hidratantne kreme, tako i svu dekorativu koju na nju nanosimo na dnevnoj bazi.

Holivudski tretman
Rezultat Holivudskog pilinga

Detaljnije o tretmanu...

Nakon samog tretmana nema nikakvih nuspojava, sem jedva primetnog crvenila koje nestaje pola sata posle obavljenog pilinga. A s obzirom na to da i sam tretman traje pola sata, neće vam predstavljati nikakvu veliku obavezu niti remetiti vaše ostale aktivnosti.
Čim završite sa tretmanom, spremni ste da se vratite svojim svakodnevnim obavezama.

Zahvaljujući ovom instant efektu i brzoj proceduri, mnogi ljudi se odlučuju za „Karbon piling“ pre nekog važnog događaja. On vraća prirodni izgled vašem licu zbog kog vam čak ni šminka neće biti potrebna. Uvidevši benefite ovog tretmana, uveli smo ga u ponudu i naš laserski centar „Gala“ je trenutno jedini u regionu koji sprovodi ovaj specijalni holivudski piling uz pomoć M22 lasera. Samo besprekorno čisto lice predstavlja odliku zdrave i negovane kože. Holivudska tajna više nije skrivena i rezervisana samo za planetarno popularne ličnosti, već svako može obezbediti svojoj koži vrhunski tretman i omogućiti joj da se prikaže u najlepšem svetlu. Čak i ukoliko vaša koža spada u osetljivije tipove, ne morate se brinuti, jer je „Karbon piling“ osmišljen tako da bude apsolutno bezbedan za sve tipove kože.

Sam tretman se radi zasebno, s obzirom na to da je u pitanju veoma efikasna procedura, ali takođe, ukoliko želite, možete ga kombinovati i sa drugim procedurama.  Naši stručnjaci će vas posavetovati i pronaći najbolje rešenje za vas.

Zakažite prvi tretman na 062 287 938.
Lokacija: Hercegovačka 14, kula B, Beograd.