Hercegovačka 14, kula B, Beograd

062 287 938

Zerona tretman
Topljenje masnih naslaga

Neinvazivna i bezbolna metoda preoblikovanja tela. Zerona laser je prvi hladni laser za topljenje masnih naslaga, koji to čini apsolutno bezbolno. Odobren od strane FDA. Rezultat već nakon dve nedelje.

Zerona laser

Višak kilograma i masne naslage mnogima predstavljaju problem i ne znaju kako da ga reše. Redovna fizička aktivnost i pravilna ishrana su od izuzetnog značaja za naše zdravlje i treba da nam budu svakodnevna navika.
Međutim, mnogi će se složiti da nekada ni to nije dovoljno.

Sa druge strane, postoje različite invazivne metode poput liposukcije, za koje je vrlo jasno zašto se mnogi
ne usuđuju da im se podvrgnu. Rigorozne dijete su takođe loša opcija, jer ne samo što su teške, već su i izuzetno nezdrave i mogu ostaviti velike posledice na sveopšte zdravstveno stanje našeg organizma.

Važno je truditi se da pronađemo ono pravo rešenje!

Zahvaljujući tehnologiji i timovima ozbiljnih stručnjaka, to pravo rešenje danas postoji i čak je bolje nego što smo ranije mogli očekivati. U pitanju je nehirurška metoda koja se sprovodi uz pomoć prvog hladnog lasera za neinvazivno uklanjanje masnih naslaga i preoblikovanje tela. Taj moćni aparat jeste Zerona laser!

Oslobodite se viška masnih naslaga bezbolno i efikasno uz pomoć najsavremenije tehnologije.

Zerona laser - topljenje masnih naslaga

  • Koje regije se mogu tretirati ?

Tretmani su efikasni na stomaku, bokovima, butinama, gluteusu, muškim grudima, rukama. Zapravo, tretman je efikasan na svakoj regiji tela na kojoj se nalazi višak masnih naslaga.

  • Koliko vremenski traje tretman ?

Tretman traje oko 40 minuta po regiji. Klijent leži dok Zerona laser radi svoj deo posla.

  • Da li je tretman bolan ?

U pitanju je nehirurška metoda, alternativa liposukciji. Tretman ne uzrokuje bolove, opekotine ili bilo kakve neprijatnosti. Odmah nakon tretmana možete se vratiti svakodnevnim aktivnostima.

  • Koliko brzo se vide rezultati ?

Rezultat zavisi i od trenutnog stanja tretirane regije. Naša preporuka je uraditi najmanje 6 tretmana. Nakon besplatnih konsultacija sa našim stručnjacima, svaki klijent će dobiti preporuku za broj tretmana u zavisnosti od cilja. Svakim dolaskom rezultat će biti sve vidljiviji. 

Po kom principu radi Zerona laser?

Zerona laser se postavlja iznad regije koja se tretira ne dolazeći u dodir sa telom pacijenta i omogućavajući mu apsolutan komfor.

Zeleni snopovi lasera deluju direktno na masnu ćeliju i pogađa je, zbog čega dolazi do pražnjenja njene zapremine, odnosno lipida ili masnoća. Masna ćelija izgubivši svoju sadržinu kolabira. Sadržaj masne ćelije potom odlazi u limfni sistem i izlučuje se iz tela putem potpuno prirodne detoksikacije tela.

Važno je napomenuti da on ne uništava masnu ćeliju i ne smanjuje broj masnih ćelija u telu, već ih samo prazni zbog čega se upravo i dešava smanjenje u obimu i preoblikovanje tela.

Kako izgleda sam Zerona tretman?

Naše stručno osoblje će svakom klijentu tokom konsultacija reći koliko tretmana je potrebno i odgovoriti na svako pitanje i nedoumicu. Nakon popunjavanja dokumentacije, razgovorom sa našim stručnim osobljem, sledi slikanje na FotoFinder platformi za PRE I POSLE kako bismo zajedno pratili postignut rezultat. Zatim klijent odlazi u prostoriju gde se nalazi Zerona laser. Laser se postavlja iznad regije koja se tretira. Možete odmarati, slušati muziku ili gledati u televizor. Tretman traje 40 minuta, nakon njega se vraćate svakodnevnim aktivnostima.

Kome je namenjen Zerona tretman i da li je bezbedan?

Ovi tretmani su namenjeni svima koji žele da se osećaju sjajno u svom telu i da se reše masnih naslaga i neželjenih kilograma.

Pogodan je kako za ženski, tako i za muški pol.

Zerona laser je u potpunosti bezbedan aparat, čemu u prilog dodatno govori i FDA sertifikat. Tokom tretmana klijent je u mogućnosti da se potpuno opusti, jer je sve podređeno klijentovom komforu.

Sam tretman ne zahteva bilo kakvu prethodnu pripremu, niti oporavak nakon, jer nema nikakvih nuspojava. Nakon tretmana klijent se sasvim normalno vraća svojim svakodnevnim aktivnostima.

Zakažite prvi tretman na 062 287 938.
Lokacija: Hercegovačka 14, kula B, Beograd.