Dosta vam je celulita ili opuštene kože? Kako starimo, naša koža prirodno postaje malo manje elastična, ali to ne znači da morate živeti s njom! Venus Legaci je nehirurška opcija za zatezanje kože, rešavanje problma celulita i smanjenje malih površina viška masnoće na licu, vratu i telu!

Sa preko 9,3 miliona tretmana oblikovanja tela i zatezanja kože izvedenih u 2018. godini, jasno je da je potražnja za ovom vrstom tretmana sve veća. Zapravo se do 2023. godine ovaj broj povećava za 30%.

ŠTA JE VENUS LEGACY?

Postoji tretman koji je dizajniran za zatezanje kože, suzbijanje celulita i smanjenje volumena na licu, vratu i telu! Venus Legacy je neinvazivni uređaj koji koristi multipolarnu radio frekvenciju i impulsna magnetna polja da bi stvorio terapeutsku matricu toplote preko kože. Stvara toplotnu reakciju ispod tkiva koja stimuliše prirodni odgovor lečenja tela, povećavajući cirkulaciju krvi i uzrokujući kontrakciju kože. To rezultira smanjenjem celulita, primetnim zatezanjem kože, pa čak i smanjenjem lokalizovanih masnih naslaga. Tretirano područje će odmah izgledati glađe i čvršće. 

PO ČEMU SE VENUS LEGACY RAZLIKUJE OD OSTALIH TEHNOLOGIJA ZA ZATEZANJE KOŽE

Venus Legacy je naj naprednija tehnologija za zatezanje kože ikad ponuđena u Laserskom centru Gala. Ova revolucionarna tehnologija zatezanja kože i smanjenja celulita pruža sigurne tretmane bez bolova sa vrhunskim rezultatima. Venus Legacy koristi 4D tehnologiju, kombinujući multipolarne radio frekvencije, impulsna elektromagnetna polja, VariPulse tehnologiju (VP), sa RealTime termalnom povratnom spregom.

ŠTA JE VARY PULSE TEHNOLOGIJA?

Ono što Venus Legacy zaista izdvaja je napredna VariPulse tehnologija. VariPulse tehnologija (VP) – omogućuje pulsirajući podesivi intenzitet vakuuma za duboku penetraciju energije, limfnu drenažu, stimulaciju cirkulacije I fiberblasta. Impulsna funkcija usisavanja nežno povlači kožu prema gore. Ovo omogućava energiji radio frekvencija da putuje još dublje u kožu. Osim što pokreće smanjenje celulita i zatezanje kože, stimuliše i zdravu cirkulaciju. Ova tehnologija takođe pomaže ubrzanju prirodnog uklanjanja pogođenih ćelija iz tela izazvanih tretmanom.

KAKAV OSEĆAJ PRUŽA TRETMAN?

Mnogi od naših klijenata opisuju neinvazivni tretman Venus Legacy kao osećaj tople masaže. Uz umirujuću kombinaciju toplote i masaže, ovaj tretman je prijatan i bezbolan za pružanje najboljeg iskustva klijenta. 

Tretmani traju između 30 i 40 minuta. Za najbolje rezultate preporučuje se pacijentima da prođu između šest i deset tretmana. Potpuno bezbolan tretman sa kojim možete brzo videti rezultate zatezanja kože i smanjenja celulita i odmah se vratiti svakodnevnom životu.

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA O VENUS LEGACY

Pre tretmana

 1. Da li sam dobar kandidat za ovaj tretman? / Da li će mi ovaj tretman uspeti?

Najbolji kandidat je neko ko ima celulita i / ili viška telesne masti kojih se ne može rešiti samo dijetom i vežbanjem i ko ne želi operaciju. Idealan kandidat je takođe neko ko počinje da gubi elastičnost na koži i pokazuje rane znakove opuštenosti i bora.

Iz bezbednosnih razloga možda nećete moći da se podvrgnete ovom lečenju ako:

 1. Imam tamniju kožu, mogu li da obavim ovaj tretman?

Da. Venus Legacy koristi tehnologiju koja je sigurna za sve nijanse kože, čak i tamnije.

 1. Koliko sesija će mi trebati da bih video rezultate?

Većina pacijenata prima 6-10 tretmana po površini. Tačan broj zavisiće od svake pojedine osobe i područja koje se leči.

 1. Da li mi treba bilo kakva priprema pre tretmana?

Samo pazite da vam je koža čista. Ne nanosite losione, kreme ili šminku pre tretmana. Uklonite sav nakit oko područja koje se tretira.

U  toku tretmana

 1. Koliko traje jedan tretman?

Svaka sesija traje 30-40 minuta, u zavisnosti od područja koje se tretira.

 1. Kakav osećaj pruža tretman?

Aplikator će polako postajati topliji dok vaša koža ne postigne potrebnu temperaturu i ostane unutar tog temperaturnog opsega. Ali ako osećate da je prevruće, samo obavestite operatera i on će lako moći malo da snizi temperaturu. Ako tehničar koristi funkciju VariPulse, osetićete i blago usisavanje na koži, poput vakuma vrlo male snage, dok se aplikator kreće po tom području. Ovo se takođe može smanjiti ako je potrebno.

 1. Hoće li boleti?

Tretmani Venus Legacy su prijatni. Nivo toplote i usisavanja se lako mogu prilagoditi Vama.

Nakon tretmana

 1. Kako ću se osećati nakon tretmana?

Verovatno ćete se osećati opušteno. Tretman je ugodan, a neki pacijenti su čak i zaspali. Područje se može osećati toplo na dodir, ali osim toga, osećaćete se savršeno normalno.

 1. Koliko traju rezultati?

Tretmani su kumulativni. Nakon završnog tretmana, vaši rezultati će se poboljšavati do 3-4 meseca. Posle toga vaše lice i telo nastavljaju da stare, pa se održavanje preporučuje jednom mesečno ili svaka 3-4 meseca, u zavisnosti od osobe.

 1. Da li zaista ne postoji vreme oporavka nakon tretmana?

Apsolutno nema. Područje tretmana može izgledati pomalo crveno i toplo na dodir, ali to će nestati u roku od 1-2 sata. Možete se vratiti svom dnevnom rasporedu odmah nakon tretmana.

 1. Mogu li se našminkati odmah nakon tretmana?

Da, odmah nakon tretmana možete naneti šminku i / ili losion.

KOJI JE SLEDEĆI KORAK? 

Sledeći korak je da nas kontaktirate!

Naši specijalisti za negu kože reći će vam sve što treba da znate o tretmanima Venus Legacy. Obratite nam se već danas za kozmetičke konsultacije.

HERCEGOVAČKA 14, KULA B, BEOGRAD. 

Telefni za zakazivanje i kontakt: 062 287 938 i 011 40 20 990

TU SMO ZA VAS!