Venus Velocity je diodni laser za uklanjanje dlaka sa zlatnom standardnom efikasnošću i sigurnošću. Svestrana i laka za upotrebu, Venus Velocity mašina za lasersko uklanjanje dlaka pruža tretmane koji su brzi, udobni i sigurni za sve tipove kože.

Potražnja zalaserskim tretmanima epilacije je sve veća.

U stvari, više od 1.055.000 ljudi imalo je lasersko uklanjanje dlaka u 2019. To je jedan od pet najtraženijih, minimalno invazivnih kozmetičkih tretmana u Sjedinjenim Državama kao i kod nas. 

Radi se o naj efikasnijoj proceduri za rešavanje problema sa dlačicama.

TEHNOLOGIJA KOJA STOJI IZA APARATA

Venus Velocity, sa dokazanom efikasnošću diodne laserske tehnologije i sistemom za hlađenje u realnom vremenu, pruža optimalnu ravnotežu između visoke apsorpcije energije melaninskih hromofora i dubokog prodiranja u kožu, čineći je sigurnom i efikasnom za sve tipove kože, uključujući i preplanulu kože.

MOĆNI I UČINKOVITI SISTEM ZA SVE TIPOVE KOŽE

1. HS vakumska sonda je drugačija od sondi za epilaciju na koje su pacijenti uglavnom navikli. Pre svega, ne postoji kontaktni gel koji se maze na kožu pacijenta. Sonda ima vakumsku pumpu koja pravi sukciju i blago uvlači kožu u samu sondu. Na taj način se smanjuju zalutali zraci i povećava efikasnost tretmana. Nakon emitovanih impulsa sonda otpusti vakum. Ovu sondu koristimo za epilaciju većih regija poput leđa, natkolenica….

2. ET/XC sonda ima hladni vrh od safira koji obezbeđuje delimičnu anesteziju i smanjuje porat temperature u epidermu tokom tretmana. Koristimo je za manje i teže pristupačne regije.

ERGONOMSKI APLIKATOR SA TRI PROMENLJIVE VELIČINE

Venus Velocity laser za trajnu epilaciju
Venus Velocity, Laserski centar GALA

DVA NAČINA RADA

REVOLUCIONARNI SISTEM HLAĐENJA

Trajna laserska epilacija
Epilacija u Laserskom centru GALA

TIPOVI KOŽE POGODNI ZA EPILACIJU 

Ne postoji određeni tip kože kao posebna predispozicija za epilaciju niti postoje oni koji ne bi trebalo da se odluče za ovu proceduru. Venus Velocity je bezbedan laser bez obzira na to kom tipu pripada vaša koža. Naš stručni tim će odgoviti na sva Vaša pitanja vezana za tipove kože i aparata Venus Velocity. 

REGIJE KOJE SE MOGU TRETIRATI

Sve regije na telu se mgu tretirati bez razlike. To podrzumeva epilaciju nogu, ruku, nausnica, zulufa, stomaka, pazuha, lica, prepona i intimne regije. Vaš je izbor koja će se regija tretirati a aparat Venus Velocity je potpuno bezbedan za bilo koju Vašu odluku. 

POTREBAN BROJ TRETMANA

Zahvaljujući ovim naprednim laserima, broj tretmana je u poređenu sa drugim aparatima, smanjen na minimum. Uglavnom je potrebno 6  tretmana na 4-6 nedelja.

PRIPREME ZA  EPILACIJU

Venus Velocity i LightSheer Desire su namenjeni čak i preplanuloj koži, ali je potrebno da od izlaganja suncu prođe oko mesec dana kako bi se izbegla preterana osetljivost kože. 

Kod epilacije laserom Venus Velocity dlačice brijete 3-4 dana pre dolaska jer laser zahteva da dlačice bude dužine oko 1mm iznad nivoa kože.

Za što bolje rezultate, trudite se da, takođe mesec dana pred odlaske na tretman, dlačice uklanjate samo brijačem.

Ukoliko želite da konačno kažete “Zbogom!” upornim dlačicama i svim problemima koje one sa sobom donose, epilacija je pravi izbor za vas.  Dlačice su konačno zaista uklonjene i nakon obavljenih tretmana, shvatićete koliko u stvari vremena vam je odlazilo na njihovo konstantno uklanjanje.

Pozovite nas i zakažite Vaš prvi tretman laserskom epilacijom i uverite se da smo najbolji! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *