Svi povremeno razmišljamo o telu iz snova koje želimo da postignemo. Kad bi samo postojalo brzo rešenje, svojevrsni tretman za mršavljenje koji bi uklonio masnoću sa problematičnih regija. Novine i televizija prepuni su priča o poznatim ličnostima koje izgledaju neverovatno nakon tretmana ili korišćenja čudotvornog proizvoda.

Zerona laser je jedan od ovih tretmana koji ima zapanjujuće rezultate. Većina nas ne bi rado odabrala bolnu opciju mršavljenja. Ali što se tiče naših problematičnih zona (kukovi, donji deo leđa i donji deo stomaka), očajni smo. Ova područja su obično mesta na kojima se masnoća lako akumulira i najteže se upravo na tim mestima skidaju masne naslage. Zerona bi mogla biti rešenje za ovaj problem, jer nudi neinvazivni, BEZBOLNI i efikasan tretman mršavljenja.

ŠTA JE ZERONA?

Zerona je prvi neinvazivni postupak oblikovanja tela koji efikasno uklanja višak masnoće bez negativnih neželjenih efekata povezanih sa hirurškim metodama. Zerona koristi istu hladnu lasersku tehnologiju koju je razvila kompanija Erchonia, za koju je dokazano da emulgira masnoću i omogućava joj da se preseli u intersticijski prostor. Iako se ova tehnologija prvobitno koristila kao pomoć u postupcima tumoroscentne liposukcije, utvrđeno je da je samo hladni laserski tretman pomogao pacijentima da smanje centimetar od struka, kuka i butina. 

Pokazalo se da hladna laserska tehnologija koja stoji iza postupka Zerona isključivo oslobađa ćelijski sadržaj masnih ćelija, dok kapilare i ostale ćelije unutar intersticijskog prostora ostavlja netaknutima. Oslobađanje sadržaja masnih ćelija rezultat je poremećaja ćelijske membrane. Ovaj poremećaj membrane, koji se naziva prolazna pora, rezultat je laserske stimulacije na niskom nivou.

Pre izlaganja laseru, masne ćelije imaju pravilan oblik klastera. U roku od nekoliko minuta nakon niskog nivoa izloženosti laseru, masne ćelije počinju da razvijaju prolazne pore. Ova pora omogućava evakuaciju sadržaja ćelije u vanćelijski prostor. Jednom kada se sadržaj masne ćelije isprazni, oni se puštaju u intersticijski prostor gde mogu da prođu kroz telo tokom normalnog toka detoksikacije.

KAKO ZERONA UKLANJA MASNE NASLAGE?

Zeronini hladni laseri koriste nizak nivo svetlosti za podsticanje i kolaps masnih ćelija. Ćelije prirodno izlaze iz tela kada se sruše, što rezultira gubitkom masti. Preciznost lasera ​​omogućava korisniku da cilja određena područja tela, što postupak čini idealnim za oblikovanje tela. Jednostavno se postavlja preko prednjeg i zadnjeg dela ciljanog područja i tretman  traje ukupno 40 minuta. Nakon završetka tretmana, videćete primetnu razliku dok se ćelije nastavljaju smanjivati tokom svake sesije.

Zerona laser

VEŽBANJE I PRAVILNA ISHRANA UZ ZERONU

Vežbanje je veoma važno i preporučuje se uz upotrebu Zerone. Pre tretmana se navodi da Zerona neće imati nikakvog uticaja na vaše fizičke sposobnosti. Glavni postupak je potpuno bezbolan i omogućiće vam da nastavite da radite samo nekoliko dana nakon postupka. Iako se preporučuje vežbanje, ne postoji određeni program koji oni preporučuju. Biti fizički aktivan jedna je od ključnih tačaka koja pokreće gubitak kilograma, sa ili bez Zerone. Tako da, trebalo bi da računate na vežbanje nakon Zerona tretmana.

Na nesreću, nema dostupnih informacija koje Zeronu povezuju sa bilo kojom vrstom dijetetskog programa. Konsultujte  se savašimnutricionistom ili doktorom i uspostavite   najbolji vid zdrave ihrane ili djete. 

KOJE OBLASTI SE TRETIRAJU?

Zerona laser se može bezbedno primeniti na skoro svako problematično područje tela radi značajnog smanjenja masti. U kombinaciji sa zdravom ishranom i vežbanjem, Zerona se može koristiti za oblikovanje tela i uobičajenih problematičnih područja, uključujući:

Ako ste zainteresovani da saznate više o našoj bezbolnoj laserskoj terapiji za oblikovanje tela, kontaktirajte nas danas i zatražite informacije ili se  odmah zakažite i isprobajte ovaj revolucionarni tretman koja čini čuda!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *